TANTHA VLAARDINGEN

TANTHA VLAARDINGEN Een begrip in Vlaardingen en omstreken.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4062 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tantha Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 21:29 Patat slap Kapsalon eerst moeten opwarmen
26 sep 2022 om 9:58 Lang gewacht op me bestelling vervolgens om een slappe verbrande kapsalon te krijgen met oude sla en slechte aardappelen
25 sep 2022 om 22:45 Prima pizza, helaas lang onderweg..
25 sep 2022 om 20:50 Meer dan een anderhalf uur moeten wachten voor het eten om vervolgens een koude slappe kapsalon te krijgen, zelfs het drinken was niet koud maar lauw… vreselijk
25 sep 2022 om 20:19 1 uur en 45 minuten gewacht op het eten om vervolgens een kleffe kapsalon te krijgen. Slappe patat en oude sla.
25 sep 2022 om 16:55 Bestelling duurde abnormaal lang, meer dan 90 minuten. Patat en sla waren van bijzonder magere kwaliteit, vlees was te doen maar voor zulke prijzen verwacht je meer. Eens maar nooit meer!
24 sep 2022 om 20:55 Duurde ongelofelijk lang, patat was slap en niet te eten, spareribs waren taai en verbrand. Toen ik belde om te vertellen dat ik teleurgesteld was werd mij verteld dat dit nou eenmaal gebeurd. Ik raad niemand aan hier te bestellen
24 sep 2022 om 18:10 Top kwaliteitrr spare ribs zijn gruwelijk
23 sep 2022 om 4:40 Had het verkeerde drankje gekregen na gebeld te hebben kreeg ik het juiste drankje bezorgd en ik mocht die andere ook houden goed geregeld
23 sep 2022 om 4:38 Vers!!
22 sep 2022 om 5:42 Top kwaliteit
22 sep 2022 om 1:33 Was weer lekker thanks!!