TANTHA VLAARDINGEN

TANTHA VLAARDINGEN Een begrip in Vlaardingen en omstreken.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3940 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tantha Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 1:05 Top kwaliteit
21 jun 2022 om 23:21 Heerlijk en super snel
20 jun 2022 om 21:07 Heerlijk en dankje wel fijne avond
19 jun 2022 om 21:51 Spareribs en shoarma taai en verbrand. Aardappelschijfjes slap en koud! Bezorger bood wel heel netjes excuses aan. Het was echt super slecht (niet gewend)
19 jun 2022 om 13:54 1 grote kapsalon besteld, zat ongemerkt al 1,5 uur te wachten. Toen ik ging bellen bleek dat een van bezorgers een ongeluk had gehad... Op P2000 kon ik daar niets over vinden... Dus vreemd verhaal. 5 minuten later kreeg ik mijn eten.
19 jun 2022 om 4:03 Eten was echt slecht, sparereibs keihard en patat slap en vies
18 jun 2022 om 6:30 Het eten was slecht de spare ribs waren te doorbakken sommige stukken zelfs verbrand , de shoarma was droog en we hadden deze net paprika champions en uien besteld en dit zat er niet bij, wij gaan hier nooit meer bestellen
17 jun 2022 om 9:47 slecht
17 jun 2022 om 9:03 Slechte sate
17 jun 2022 om 8:44 Bezorging zou max. 40 minuten duren, wonen bij mij om de hoek. Na 60min gebeld, kortaf geantwoord met met het bericht dat het druk is en dat het onderweg is dus geduld moet hebben. 30 min later kwam het eten pas aan... totaal 90 min bezorgtijd...
16 jun 2022 om 19:59 Super spareribs! Snel bezorgd ook!! Voor herhaling vatbaar!