TANTHA VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tantha Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

25 jul 2024 om 12:09 Pizza margherita was oprecht heel lekker. Ook netjes tijdig EN warm bezorgd, om 01.30 ‘s nachts. Zal hier zeker opnieuw bestellen!
25 jul 2024 om 0:51 Vroeg om grote kapsalon kipdöner met extra vlees en kaas kreeg een grote kapsalon met kipdöner zonder extra vlees en zonder extra kaas dus daar bestel ik ook niks meer
24 jul 2024 om 5:14 heel lief personeel en lekker eten!
24 jul 2024 om 3:46 Ik had een turkse pizza die uit elkaar lag in mijn tas , had golden power en hawaai besteld en kreeg slammer en poms , medewerker zegt dat die het het aangegeven wat niet zo is. Ik bel naar het filiaal woord ik heel onbeleeft aangesproken
24 jul 2024 om 3:28 Droog en niet gekruid
23 jul 2024 om 12:42 Eten zoals gewoon lekker en nog warm bij aankomst. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!!
22 jul 2024 om 21:29 Perfect weer, eten was top! Snel bezorgd ook
22 jul 2024 om 19:44 Kapsalon was lekker
22 jul 2024 om 3:06 Lekker en snel
21 jul 2024 om 7:36 Ruim anderhalfuur moeten wachten op een verkeerde bestelling
21 jul 2024 om 3:19 Spareribs besteld en die waren heerlijk bezorgtijd klopte met wat me werd verteld voor herhaling vatbaar
21 jul 2024 om 1:05 2 uur gewacht op me kapsalon zit er geen saus op en had 2 bakjes sambal die zaten er ook niet bij. toen ging ik me sambal ophalen zegt hij tegen mij kom je helemaal voor sambal. koop nooit meer hier tfoe